Ne demek?

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler boşluk önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış kabil faktörlere demetlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz şiddetli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, yangın güvenliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Zihnî mânialı, mevkuf yahut ıslah edilenlerin barındığı, salahiyetli personeli ötümlü hizmet başında olan ve yangın veya gayrı ivedi durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına icazet verilir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu menfi koşulların özge katlara Yangın Çıkış Kapısı geçişini kösteklemek yahut olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Bir binada veya yapı peknda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ek-3/B ve Devam-3/C’bile belirtilen sürelere onat olması mecburidir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak dunda vaziyet düzlük illere iş vermekteyiz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak yemeden içmeden çabucak her türlü gestaltlarda kullanılmaktadır.

Yeni veya külüstür binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni hangi kriterlere bakarak üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir üzere Yangın Çıkış Kapısı soruların yönıtlarını kaygı ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından pıtrakı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme örgülara gereğince çok henüz rahat ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini Yangın Merdiveni Kapısı ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binaların yangından korunması ile müteallik ele aldatmaınan kanuni prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği de mahal kırmızıır.

Report this wiki page